Woeziksestraat 692
6604CH Wijchen

U kunt uw bedrijfsverzekeringen onderbrengen in één pakket en daarmee profiteren van een korting op de premie. Het pakket kan bovendien zorgvuldig op uw wensen en verzekeringsbehoefte worden afgestemd.

Met een pakketverzekering brengt u uw bedrijfsverzekeringen onder in één pakket. Dat scheelt in de polis- en administratiekosten. Daarnaast kunt u profiteren van kortingen op uw verzekeringen.

Met het oog op uw risico’s en uw kosten is het belangrijk om op maat verzekerd te zijn. Als u onderverzekerd bent, heeft u namelijk bepaalde risico’s niet goed afgedekt. Bent u oververzekerd, dan betaalt u te veel premie. Als u kiest voor een pakketverzekering is het eenvoudiger om de dekking van de verschillende verzekeringen zorgvuldig op elkaar af te stemmen. U komt dan niet voor verrassingen te staan en betaalt nooit te veel aan premies.

Veel verzekeraars bieden pakketten aan voor specifieke beroepsgroepen, zoals een pakket voor ondernemers in de thuiszorg, de bouw of de uiterlijke verzorging. Wij zoeken voor u uit bij welke aanbieder u het beste uit bent, zowel voor de dekking als voor de premie.

DE PREMIE

De premie van de pakketverzekering hangt onder meer af van de verzekeringen die u heeft gekozen, de dekkingen en van de vraag hoeveel verzekeringen er in het pakket zitten.

Meer weten over de verzekeringen?