Woeziksestraat 692
6604CH Wijchen

Uw schadeverzekeringen heeft u waarschijnlijk niet in een keer afgesloten, maar stuk voor stuk. Dat betekent dat u allemaal losse polissen heeft, waarvoor u afzonderlijk betaalt. U kunt echter ook kiezen voor een pakketverzekering.

Met een pakketverzekering brengt u uw schadeverzekeringen onder in een pakket. U betaalt slechts één keer polis- en administratiekosten voor het hele pakket. Dat is alvast één voordeel. Daarnaast profiteert u van een korting op de totaalpremie die hoger wordt naarmate u meer verzekeringen in uw pakket heeft. De totale korting kan wel oplopen tot 12%. Wij gaan graag na of u met een pakketverzekering goedkoper uit bent dan met losse polissen.

U kunt verschillende schadeverzekeringen onderbrengen in de pakketverzekering, zoals:

  • Autoverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Opstalverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Reisverzekering

Soms zijn op verschillende polissen dezelfde risico’s afgedekt. U bent dan oververzekerd en betaalt daardoor te veel premie. Omgekeerd kunnen uw verzekeringen ook hiaten vertonen omdat er risico’s niet verzekerd zijn die u liever wel afgedekt ziet. Bij het samenstellen van een pakketverzekering zorgen wij ervoor dat de verzekeringen goed op elkaar aansluiten en we voorkomen op die manier onder- of oververzekering.

DE PREMIE

De premie van de pakketverzekering hangt onder meer af van de verzekeringen die u heeft gekozen, de dekkingen en van de vraag hoeveel verzekeringen er in het pakket zitten.

Meer weten over de verzekeringen?