Woeziksestraat 692
6604CH Wijchen

Voor een huwelijksdag geven we in Nederland gemiddeld bijna 10.000 euro uit. Helaas kan er ondanks een goede voorbereiding van alles misgaan. Als u het feest moet uitstellen, afgelasten of onderbreken, bent u het geld dat u heeft uitgegeven grotendeels kwijt. Tenzij u een bruiloftverzekering heeft afgesloten.

Met een bruiloftverzekering hoeft u de financiële gevolgen niet te dragen als u uw bruiloft moet uitstellen, afgelasten of onderbreken. Er zijn verschillende verzekeringen met verschillende dekkingen. U kunt bijvoorbeeld alle gemaakte kosten van de bruiloft verzekeren of alleen de schade aan spullen, zoals trouwkleding en huwelijkscadeaus. U spreekt van tevoren af voor welk bedrag u zich verzekert.

De dekking heeft betrekking op de belangrijkste familieleden en op onmisbare genodigden zoals de weddingplanner, de ceremoniemeester of de getuigen.

Het is belangrijk de bruiloftverzekering tijdig af te sluiten. Vlak voor de trouwdatum kan verzekeren vaak niet meer.

DE PREMIE

De premie van de bruiloftverzekering is afhankelijk van het verzekerde bedrag waar u voor kiest. Meestal bedraagt de premie slechts een fractie van het totale budget dat aan de bruiloft wordt uitgegeven.

Meer weten over de verzekeringen?