Woeziksestraat 692
6604CH Wijchen

Poos Assurantiën werkt op hypotheek gebied samen met een externe partij. Wij willen u als klant namelijk kennis en expertise bieden. HelpenKiezen Hypotheken uit Nijmegen is hiervoor de specialist. Zij zijn thuis in dit vakgebied en vertalen uw wensen op een heldere manier naar mogelijkheden.

Hypotheken

HelpenKiezen Hypotheken zorgt ervoor dat ingewikkelde materie begrijpelijk wordt en nemen al uw zorgen omtrent de hypotheek uit handen. Zij werken samen met vrijwel alle geldverstrekkers in de markt en geven in een uniek rapport een vergelijkingsoverzicht van de beste rentes en bijhorende voorwaarden. Kortom, laat u goed voorlichten en kies bewust.

Gratis oriënterend gesprek?

Kennismaken en de mogelijkheden bespreken zijn gratis. HelpenKiezen Hypotheken gaat graag vrijblijvend met u een oriënterend gesprek aan. Als zij na dat gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek voor u aan de slag mogen gaan, dan vragen ze een met u vooraf afgesproken vast bedrag voor hun werk. Zij informeren en adviseren. Helder en betrouwbaar.

Contact opnemen?

U kunt contact met HelpenKiezen Hypotheken opnemen voor een afspraak. Bekijk ervaringen over eerdere dienstverlening op advieskeuze.nl.

Namens Poos Assurantiën ontmoet HelpenKiezen Hypotheken u graag voor een kennismaking op het kantoor in Nijmegen!

Meer weten over de hypotheken?